Jurnalist Digi24

Foto

Contribuție

Cu o experiență jurnalistică semnificativă în domeniul Sănătății, în ceea ce privește expunerea obiectivă a disfuncționalităților sistemului de sănătate, a problemelor generate de sistem, deopotrivă pacienților și profesioniștilor din sănătate, dna. Carla Tănasie se înscrie în categoria Prietenilor Sănătății. O remarcă specială pentru activitatea jurnalistică a d-nei Carla Tănasie din perioada pandemiei Covid-19, perioadă la începutul căreia Federația „Solidaritatea Sanitară” din România a avut nevoie de sprijinul presei pentru a expune situația dramatică a profesioniștilor din sănătate în privința asigurării materialelor de protecție.

4.3 4 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România