Deputat în legislaturile 2012-2016; 2016-2020; 2020-prezent

Foto

Contribuție

Din calitatea de președinte al Comisiei pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților, domnul dr. Corneliu Florin Buicu este un susținător și inițiator, în același timp, al mai multor proiecte de acte normative ce au condus la creșterea veniturilor salariaților din sectorul public de sănătate. Este, totodată, inițiatorul legii care a abrogat art. 3 alin. (1) din HG nr. 250/1992. Acest articol interzicea dreptul salariaților cu cumul de funcții la concediu de odihnă plătit pentru cea de-a doua funcție deținută, situație în care se regăsesc în special medicii, dar nu numai.

4.7 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
1 Mesaj
Vechi
Noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Savu Maria

Este omul cel mai apropiat de interesele medicilor

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România