Consilier de stat în perioada 01 iunie 2015 - 22 decembrie 2019. Consilier Prezidențial - Departamentul Sănătate Publică, în perioada 23 decembrie 2019 - prezent.

Foto

Contribuție

Chiar dacă nu putem indica o contribuție directă decisivă, din partea doamnei Conf. Univ. Dr. Diana Loreta Păun, la rezolvarea uneia sau alteia dintre problemele cu care s-au confruntat profesioniștii din sănătate, putem reține în schimb seria de intervenții pe care domnia sa le-a făcut în acest sens, la solicitarea Federației „Solidaritatea Sanitară”.

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România