Director - Direcția Management și Structuri Unități Sanitare din Ministerul Sănătății în perioada 2014-2020, Șef serviciu - Serviciul Management și Structuri Sanitare în perioada iunie - noiembrie 2020.

Foto

Contribuție

Experiența d-nei director Doinița Tănase în materia resurselor umane din domeniul sanitar a constituit un factor determinant în rezolvarea, de-a lungul vremii, a numeroase probleme cu care lucrătorii din sănătate s-au confruntat. Un exemplu de notorietate îl reprezintă transferul muncii forțate a medicilor (obligativității gărzilor suplimentare) în forma legală solicitată de către FSSR, respectiv efectuarea gărzilor suplimentare în interiorul CIM-urilor cu timp parțial. Pentru suportul domniei sale în privința tuturor aspectelor ce privesc relațiile de muncă, și implicit a creșterii calității vieții profesionale, dna. Doinița Tănase își merită locul între Prietenii Sănătății.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România