Secretar de stat în Ministerul Sănătății în perioada 27 ianuarie 2017 - 07 noiembrie 2019

Foto

Contribuție

În procesul de negociere a contractului colectiv de muncă sectorial, aflat în vigoare, chiar dacă a fost prezent la un număr limitat de ședințe de negociere, având calitatea de înlocuitor al titularului comisiei de negociere a ministerului, dl. dr. Cristian-Vasile Grasu a dat dovadă de înțelegere a esenței dialogului social în materia negocierilor colective. O parte dintre clauzele actualului contract colectiv sectorial, ce reprezintă premise ale creșterii calității vieții profesionale a salariaților, reprezintă rezultatul asumării de către dl. dr. Cristian Grasu a propunerilor FSSR.

5 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România