Ministrul Sănătății în perioada 26 martie 2020 - 23 decembrie 2020.

Foto

Contribuție

Domnul dr. Nelu Tătaru se califică pentru calitatea de prieten al Sănătății prin sprijinul acordat Federației „Solidaritatea Sanitară” pentru introducerea sporului de pandemie pentru profesioniștii care-și desfășurau activitatea cu pacienți COVID-19. Deși ne-ar fi bucurat o clarificare mai rapidă a situației (cum ar fi tranșarea încă din prima lună de pandemie a problemei „recunoașterii epidemiei prin ordin al Ministrului Sănătății”), îi reținem contribuția la rezolvarea acestei probleme, sporul de pandemie constituind o importantă formă de recunoaștere și impulsionare a activității

2.3 4 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România