Secretar de stat în Ministerul Sănătății în perioada 26 martie 2020 - 05 ianuarie 2021.

Foto

Contribuție

Deținând funcția de secretar de stat cu atribuții în relația cu sindicatele, dl. Nicolae Dragoș Garofil a avut o participare ce merită apreciată în procesul de negociere și de obținere a „sporului de pandemie”. Totodată, prezența domniei sale în cadrul diferitelor negocieri ce s-au desfășurat pe teme importante ce privesc salariații, a constituit un plus pentru interesele noastre (cu titlu de exemplu, dezbaterea pe care FSSR a purtat-o cu dna Ministru a Muncii, Violeta Alexandru, pe tema stagiului de cotizare aferent CIM-urilor suplimentare).

4.7 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
2 Mesaje
Vechi
Noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Duman Elena

Mulțumim, pentru tot ce ați făcut si veți face pentru oameni.

Oltean Carmen Nina

Respect!! Evoluție superbă,te iubim Dragoș!

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România