Jurnalist (TVR Romania, ulterior jurnalist Antena 1), (la momentul actual Consilier personal - Cabinetul Ministrului Sănătății).

Foto

Contribuție

De-a lungul numeroaselor proteste „Solidaritatea Sanitară” ce vizau drepturile profesioniștilor din sănătate, ori a numeroaselor negocieri cu autoritățile publice centrale, dna. Emanuela Schweninger a fost unul dintre jurnaliștii care au prezentat în mod transparent și obiectiv doleanțele lucrătorilor din spitalele publice. Dna. Emanuela Schweninger intră, fără îndoială, în categoria Prietenilor Sănătății.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România