Secretar de stat în Ministerul Sănătății în perioada 13 martie 2013 - 29 iunie 2016.

Foto

Contribuție

După anul 2011, odată cu modificările aduse de noua lege a dialogului social nr. 62/2011, posibilitatea de negociere a contractelor colective de muncă sectoriale s-a redus dramatic. Dovada o reprezintă numărul de contracte colective sectoriale, la nivelul tuturor sectoarelor, încheiate din anul 2011 până în prezent: mai puțin de 15 în decurs de 11 ani. În acest context, pentru negocierile purtate în anul 2013 și diligența de care a dat dovadă pentru încheierea contractului colectiv de muncă la nivel sectorial, dl. Secretar de Stat Francisk Iulian Chiriac este parte a prietenilor Sănătății.

5 2 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România