Prim-ministru în perioada 4 noiembrie 2019 - 14 martie 2020.

Foto

Contribuție

Este premierul care a dovedit în timpul negocierilor cea mai rapidă capacitate de înțelegere a problemelor specifice. Domnul Ludovic Orban este premierul care a decis acordarea „sporului de pandemie”, generând astfel un imbold adițional profesioniștilor din sănătate aflați în plin val pandemic. Chiar dacă a făcut acest lucru după un șir de proteste în stradă desfășurate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” (și chiar dacă poate fi reținut faptul că întârziase deja onorarea unei promisiuni pe care o făcuse în vara anului 2020), prin suportul moral și material pe care l-a avut această măsură asupra profesioniștilor din sănătate, domnul Ludovic Orban își merită locul în rândul Prietenilor Sănătății.

3.3 3 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România