Ministru al Sănătății începând cu 25 noiembrie 2021.

Foto

Contribuție

În perioada de mandat de până acum, domnul prof. univ. dr. Alexandru Rafila s-a remarcat prin curajul de-a aborda și susține public câteva dintre temele fierbinți ale sistemului sanitar, propuse de către FSSR și predecesorilor domniei sale. Este vorba de echivalarea competențelor asistentelor medicale și de formarea și recunoașterea personalului nemedical/TESA ca personal specific sectorului sanitar. Chiar dacă rezolvarea acestor teme se află deocamdată în fază de proiect, asumarea susținerii publice constituie un indiciu relevant pentru șansele de reușită. Putem considera faptul că domnul prof. univ. dr. Alexandru Rafila este o tânără speranță a prietenilor Sănătății.

3.8 5 voturi
Evaluare contribuție
guest
1 Mesaj
Vechi
Noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele
Albu Sorinels

Sper , sincer, ca ii ve- ti ajuta pe colegii nostrii nedreptatiti anterior si va multumim anticipat, plini de sperante!

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România