Ministru al Sănătății în perioada 4 ianuarie 2017- 29 ianuarie 2018.

Foto

Contribuție

Este ministrul în mandatul căruia a fost elaborată legea salarizării. Deși nu s-a implicat în mod direct în elaborarea acesteia și în corectarea unora dintre erori (așa cum s-a întâmplat în cazul altor miniștri), a manifestat bunăvoință, orientând funcționarii participanți la negocieri din partea Ministerului Sănătății înspre rezolvarea problemelor. Acest tip de sprijin a fost vizibil în cazul legii salarizării, negocierilor privind modificarea legii salarizării și elaborării primului draft al noului Regulament de sporuri.

5 1 vot
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România