Prim-ministru în perioada 29 ianuarie 2018 - 4 noiembrie 2019.

Foto

Contribuție

A fost premierul în timpul căruia Federația „Solidaritatea Sanitară” a avut negocierea cu cea mai mare durată cu Guvernul: cca. 12 ore. Deși nu a participat personal la întreaga desfășurare a negocierilor, datorită Acordului semnat și actului normativ care i-a transpus prevederile (OUG nr. 41/2018), doamna Viorica Vasilica Dăncilă poate fi menționată în rândul prietenilor Sănătății. Înțelegerea efectelor OUG nr. 41/2018 asupra unor întregii categorii de lucrători din Sănătate, oferă un motiv suficient pentru această calitate.

0 0 voturi
Evaluare contribuție
guest
0 Mesaje
Inline Feedbacks
Vizualizează toate mesajele

Info proiect

Cartea de Onoare a prietenilor Sănătății nu este influențată de opțiuni sau preferințe politice. Criteriile de selecție nu includ apartenența politică, concentrându-se pe reușitele pe care fiecare dintre personalitățile amintite le-a avut.

În unele dintre cazuri, descrierile furnizate de către Federația „Solidaritatea Sanitară” din România sunt în mod vizibil diferite de ceea ce a reținut opinia publică despre situațiile prezentate. Deoarece avem acces atât la aspectele oficiale, cât și la o bună parte din abordările informale (în multe situații la baza rezolvării unor probleme au stat nenumărate ore de discuții informale purtate între reprezentanții FSSR și cei ai instituțiilor), suntem în măsură să scoatem la lumină contribuții până acum mai puțin știute.

Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi aici.

Proiect lansat cu ocazia Conferinței Aniversare: Federația „Solidaritatea Sanitară” din România: 20 de ani de inovare, acțiuni bazate pe dovezi și reușite sindicale.

Copyright © 2022 F.S.S.R Un proiect al Centrului de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” susținut de Federația „Solidaritatea Sanitară” din România